Bilal Wahib gearresteerd na livestream waarin jongen geslachtsdeel moest tonen
woensdag 24 maart 2021

Bilal Wahib gearresteerd na livestream waarin jongen geslachtsdeel moest tonen

Acteur Bilal Wahib is aangehouden door de Amsterdamse politie, meldt AT5. Hij was dinsdagavond betrokken bij een livestream waarin hij samen met Oussama Ahammoud een minderjarige jongen vraagt om zijn geslachtsdeel te laten zien, tegen betaling.

Bilal Wahib is onder meer bekend van de Videoland-serie Mocro Maffia. Ook maakt hij voor BNNVARA een kinderprogramma getiteld Teenage Boss, dat wordt uitgezonden op NPO Zapp. BNNVARA laat in een reactie weten dat de beelden die op sociale media circuleren van Bilal Wahib en Oussama Ahamoud onacceptabel zijn. De omroep stopt de samenwerking met Wahib.

In de video is te horen dat de fan ’17 doezoe’ euro van Wahib zou krijgen, als hij zijn penis laat zien. Uiteindelijk doet de jongen dit ook voor het oog van alle kijkers van de livestream. Nadien barsten Bilal Wahib en Oussama Ahamoud in lachen uit: “Hij heeft gewoon zijn piemel laten zien”, schatert Wahib. De jongen ontvangt vervolgens geen geld.

Wahibs platenlabel Top Notch heeft bekendgemaakt dat het de samenwerking met Wahid ook per direct stopt. “We betreuren de situatie zeer en keuren het gedrag dat de artiest heeft laten zien ten strengste af”, staat in een verklaring van de platenmaatschappij.

RTL, dat via Videoland Mocro Maffia uitzendt, meldt ‘enorm te zijn geschrokken’ van het filmpje. “Het incident is momenteel in onderzoek van de zedenpolitie, we wachten de uitkomst hiervan af. In de tussentijd hebben we besloten de uitzending van Rooijakkers over de Vloer van woensdagavond, waar Wahib in te zien is, te vervangen door een andere aflevering.”

Bilal Wahib heeft inmiddels laten weten dat hij er ‘vreselijk veel spijt’ van heeft dat hij een jonge jongen geld bood om in een livestream zijn geslachtsdeel te laten zien. “Het was een onbezonnen daad en een totaal misplaatste grap”, laat hij in een verklaring via zijn advocaat Nienke Hoogervorst weten.

Bron: AT5/BM
Foto: Videoland

Bericht delen