dinsdag 16 januari 2018

The Big Picture bij RTL 4

BankGiro Loterij The Big Picture is een nieuwe spelshow van RTL 4, waarin studiokandidaten elke week kans maken op maar liefst één miljoen euro. Het enige wat ze hiervoor hoeven te doen, is het goed beantwoorden van twaalf vragen.

Robert ten Brink is de presentator. Uniek in het programma is de interactieve The Big Picture App, waarmee kijkers live mee kunnen spelen. De app is inmiddels beschikbaar voor Android en iOS. Bij het geven van een goed antwoord thuis kan het gebeuren dat de foto van de kijker tijdens de uitzending verschijnt, waarmee deze direct 5.000 euro wint. Ook wordt elke week een deelnemer van de BankGiro Loterij thuis verrast met hetzelfde geldbedrag als de studiokandidaat.

The Big Picture is in Israël bedacht. Talpa-baas Maarten Meijs zei daarover in Broadcast Magazine: “Hoewel we zelden een samenwerking aangaan voor formats van anderen, maken we hier een uitzondering, omdat wij denken dat The Big Picture een uniek connected format is, dat de wereld van de spelprogramma’s voorgoed zal veranderen.”

Lees hier meer over hoe The Big Picture in zijn werk gaat, wat de spelregels zijn, hoe het achter de schermen werkt en welke bedragen er in voorgaande uitzendingen zijn gewonnen.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen