Better Than Ever vanaf 1 januari bij RTL 4
zaterdag 18 december 2021

Better Than Ever vanaf 1 januari bij RTL 4

Het nieuwe muziekprogramma Better Than Ever gaat op zaterdag 1 januari van start bij RTL 4. Gepresenteerd door Martijn Krabbé en onder begeleiding van Waylon, laten oud-deelnemers van talentshows als Starmaker, Idols, X-Factor en The Voice of Holland wekelijks zien wat hun talent nu waard is.

Ze vertellen over hun bijzondere ervaringen tijdens en na de talentshows en waar ze nu staan. Zonder tussenkomst van een jury, coach of stylist laten ze zichzelf en hun muzikaliteit opnieuw zien in een optreden met live band. Alle deelnemers samen bepalen per aflevering wie tegenwoordig Better Than Ever is. De beste zangers mogen meedoen aan de spannende finale op 5 februari 2022.

Sinds Starmaker in 2001 hebben veel opvallende talenten het podium betreden, maar slechts enkelen wisten hun moment te pakken en vast te houden. Hoe gaat het nu met oude bekenden als Jim van der Zee, Jennifer Ewbank, Dewi, Chris Hordijk, Coosje Smid en Iris Kroes? De kijker leert ze opnieuw kennen en ze zingen de sterren van de hemel.

Beter dan ooit
Op een zacht verlicht podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? Martijn Krabbé praat met ze over wat tijdens en na de talentshows gebeurde en waar ze nu staan. Waylon gaat met ze aan de slag om het optreden van hun leven neer te zetten onder begeleiding van zijn eigen live band.

In de finale strijden de vijf winnaars van voorgaande afleveringen, samen met één kandidaat met een wildcard van Waylon op zak, tegen elkaar om de hoofdprijs: € 25.000 muziekgeld om hun droom alsnog waar te maken. Iedereen gunt elkaar het succes maar uiteindelijk kiezen ze degene die Better Than Ever is. Waylon wist ondanks zijn verlies bij Holland’s Got Talent in 2008 op te vallen en door te breken. Met zijn kennis, ervaring en achtergrond weet hij de juiste snaar te raken bij de zangers.

Better Than Ever wordt geproduceerd door Blue Circle en is vanaf zaterdag 1 januari 2022 wekelijks om 21.45 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Jamie Westland/RTL

Bericht delen