Beste zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach genomineerd voor Televizierring
woensdag 17 januari 2018

Beste zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach genomineerd voor Televizierring

Beste zangers, Expeditie Robinson en Zondag met Lubach maken kans op de Gouden Televizierring 2017. Deze programma’s kregen de afgelopen weken de meeste stemmen van het Nederlandse publiek.

Arjen Lubach kan tweemaal in de prijzen vallen, hij is ook genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator.

Alle presentatoren zijn trots op de nominatie en nu de winst binnen handbereik is, zetten ze alles op alles om de Ring mee naar huis te nemen. Dennis Weening en Nicolette Kluijver overtuigen je met hun ‘zoete kopjes’, Jan Smit trekt de hi-ha-hangers nog eens uit de kast en Arjen Lubach schakelt zelfs de hulp in van de redactiehond. Bekijk de video.

Presentator Jan Smit kan met Beste Zangers zijn tweede ring winnen. Hij won in 2005 al eens met de realitysoap Gewoon Jan Smit. Expeditie Robinson is het enige programma dat al eens eerder werd genomineerd. In 2004 werd het survivalprogramma verslagen door De Bauers. En in 2015 moesten Kluijver en Weening toezien hoe de prijs naar het Syndroom van Johnny de Mol ging.

Bron: Televizier/BM

Bericht delen