Bert Habets nieuwe CEO Antenna Group
dinsdag 2 november 2021

Bert Habets nieuwe CEO Antenna Group

Antenna Group, de internationale entertainment- en mediaorganisatie, heeft Bert Habets benoemd tot Chief Executive Officer. Eerder had Habets CEO-functies bij RTL Group en RTL Nederland.

Antenna Group heeft kantoren in Amsterdam, London, New York en Athene. In zijn nieuwe rol zal Bert Habets toezicht houden op de divisies Free TV, Pay TV, OTT, Content, Radio, Digital, Music, Publishing en Education op alle multiplatforms van de Antenna Group, die momenteel een wereldwijd publiek bereikt van meer dan 150 miljoen personen.

Theodore Kyriakou, Bestuursvoorzitter Antenna Group: “Ik ben verheugd Bert Habets welkom te heten bij Antenna Group. Zijn enorme operationele ervaring en strategische kennis zullen aanzienlijk bijdragen aan onze groeiplannen terwijl we nieuwe technologieën en nieuwe markten blijven omarmen.”

Bert Habets: “Ik ben erg enthousiast om aan de slag te gaan bij de Antenna Group. De sterke staat van dienst in combinatie met de ambitie om te groeien en de voortdurende transformatie in de media-industrie te leiden, maakt dit een zeer interessante rol. Ik kijk er naar uit om met Theodore Kyriakou en de Antenna-collega’s samen te werken om in deze spannende tijden nieuwe groeitrajecten aan te gaan.”

Over Antenna Group

Antenna Group is een internationale content-, media- en entertainmentorganisatie, die een gevarieerd portfolio van wereldwijde media-assets bezit en exploiteert op verschillende platforms: televisie, betaal-tv, OTT, radio, digitaal, muziek, uitgeverijen en onderwijs, in heel Europa, Noord Amerika en Australië. Antenna Group, tevens actief op Facebook, Twitter en Spotify, heeft een breed scala aan media-investeringen, waaronder The Raine Group, VICE Media en het film- en televisieproductiebedrijf Imagine Entertainment.

Bron: Antenna Group/BM

Bericht delen