Bekende Nederlanders geven een stem aan de natuur
zondag 10 december 2023

Bekende Nederlanders geven een stem aan de natuur

Vanaf 18 december zullen vier bekende Nederlanders letterlijk een stem geven aan de natuur. In de vierdelige natuurdocumentaireserie In Het Wild, van natuurfilmmaker Luc Enting, maken we bij Videoland kennis met diverse diersoorten die leven in Nederlandse natuurgebieden.

Elk van de vier afleveringen wordt op passende wijze ingevuld door een bekende Nederlander met per aflevering een eigen specifiek thema. Dit zijn: Chantal Janzen, Raven van Dorst, Jaap Reesema en René van der Gijp.

In Het Wild

De BN’ers verzorgen tevens de voice-over. Hiermee geven ze een geheel eigen invulling aan een van de vier thema’s. Ieder van hen brengt zijn of haar persoonlijkheid en passie voor de natuur in de documentairereeks tot uiting, waardoor elke aflevering een eigen karakter heeft.

Over In het Wild
Het beeldmateriaal voor deze indrukwekkende natuurdocumentairereeks is vastgelegd door niemand minder dan de gerenommeerde natuurfilmmaker Luc Enting, bekend van zijn natuurfilm Wild. De vier afleveringen geven een bijzondere kijk op diverse diersoorten die hun thuis hebben in verschillende Nederlandse natuurgebieden. In Het Wild is een documentairereeks die zowel natuurliefhebbers als nieuwsgierige kijkers zal boeien.

De vierdelige natuurdocumentaireserie In Het Wild is geproduceerd door &C TV in samenwerking met Luc Enting Films en vanaf 18 december in zijn geheel te zien bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto’s: Luc Enting, William Rutten, Pim Top, Jantine Talsma en Pim Ras

Bericht delen