B&B Vol Liefde vanaf 11 juli te zien bij RTL 4
maandag 11 juli 2022

B&B Vol Liefde vanaf 11 juli te zien bij RTL 4

Op maandag 11 juli start het tweede seizoen van B&B Vol Liefde, waarin acht vrijgezelle B&B eigenaren, die op verschillende plekken in Europa wonen, de komende zomer de liefde van hun leven hopen te vinden.

Zullen ze hun harten openen om ‘die ene’ te vinden? De B&B eigenaren zijn zeven weken lang elke maandag tot en met vrijdag te volgen op RTL 4. De kijkers kunnen zich opmaken voor een zomer vol liefde en romantiek op mooie locaties met B&B Vol Liefde.

Mooie, grappige, maar soms ook ongemakkelijke situaties passeren de revue in deze romantische zoektocht naar de ware liefde. Wordt het zoenen of WC boenen en is Cupido dit seizoen goed genoeg gezind de eigenaren te koppelen aan de ware? De vrijgezellen staan al in de startblokken om de ontmoeting aan te gaan met de B&B eigenaren.

B&B Vol liefde is bedacht door de RTL Creative Unit en samen ontwikkeld met Blue Circle. Het programma is vanaf 11 juli elke maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. De afleveringen zijn een week vooruit te bekijken op Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen