woensdag 17 januari 2018

Batcave Movie Studio geopend

Woensdagmiddag 25 januari is door deejays Gerard Ekdom en Dennis Weening de Batcave Movie Studio geopend op het Centraal Station in Utrecht. Fans en bioscoopbezoekers die reikhalzend naar de Lego Batman film uitkijken kunnen er alvast helemaal in de sfeer komen. 

Op 8 februari gaat de Lego Batman film in de Nederlandse bioscopen in première, maar voor wie staat te popelen biedt de Batcave Movie Studio vanaf nu uitkomst. De filmstudio staat helemaal in het teken van de Lego Batman film.

Ekdom en Weening spraken voor de Nederlandstalige versie van de animatiefilm de stemmen in van respectievelijk Batman en de Joker. Een voor de hand liggende keuze dus om het populaire tweetal te vragen de opening te verrichten van de Batcave Movie Studio op het Centraal Station in Utrecht.

In de Batcave Movie Studio kunnen bezoekers zich even echt in de Lego Batman film wanen. De studio is geheel in de stijl van de film ingericht en kinderen kunnen er, verkleed als een van de karakters uit de film, een actievideo laten opnemen. De Batcave Movie Studio is tot en met 29 januari geopend en bevindt zich in de grote hal van het station, ter hoogte van perron 9.  

Bron: Holland Film Nieuws/BM

Bericht delen