Bartstra en Van Thiel samen in Binky
dinsdag 20 februari 2018

Bartstra en Van Thiel samen in Binky

Binky is het nieuwe productiehuis van Maarten Bartstra en Willem van Thiel. Binky is gevestigd in Utrecht en ontwikkelt formats en produceert programma’s voor grote en kleine schermen, aldus de producenten. Het bedrijf richt zich nadrukkelijk op de online markt, maar werkt ook voor publieke en commerciële omroepen.

Bartstra was tot voor kort productioneel eindverantwoordelijk voor programma’s als Heel Holland Bakt, RTL Boulevard, Holland’s Got Talent, Help Mijn Man Is Een Klusser!, Everybody Dance Now en RTL Late Night bij Blue Circle (FremantleMedia Nederland). Van Thiel was hoofd programmaontwikkeling bij BNNVARA en werkte daarvoor bij Endemol en Blue Circle.

Op hun website meldt het tweetal: “Maarten is een echte producent, hij was heel lang production director bij Blue Circle en weet fluitend alles en iedereen te regelen. Willem is meer de creative die het programma allang voor zich ziet. Hij was hoofd programmaontwikkeling van BNNVARA en eerder senior creative bij Endemol en Blue Circle. Behalve ervaren zijn we gelukkig ook gewoon slim, makkelijk en veel te aardig. Maar daarom kennen zij wel de leukste en beste makers van Nederland, die ook nog eens heel graag met of voor ze werken.”

Bron: Binky/BM

Bericht delen