Bad Influencer wint 3LAB Serie Contest
zaterdag 15 december 2018

Bad Influencer wint 3LAB Serie Contest

De winnaar van de 3LAB Serie Contest is vrijdagavond bekendgemaakt in VondelCS Amsterdam. Het project Bad Influencer heeft gewonnen en wordt uitgewerkt tot een volledige dramaserie voor NPO 3.

De serie wordt geregisseerd door Michael Middelkoop en gaat over een meisje, gespeeld door actrice Roos Dickmann, dat plotseling viral gaat door een grap van een vlogger. Ze is de meest onwaarschijnlijke influencer ooit en dat levert hilarische situaties op. Tijdens de 3LAB Serie Contest maakten vijf pilots de kans om ontwikkeld te worden tot een volledige dramaserie voor NPO 3. De pilots zijn stuk voor stuk gemaakt door jonge makers van eigen bodem.

De selectie bestond uit de volgende titels: Bad Influencer (AVROTROS), Spuit Elf (NTR), Gappies (VPRO), Dating Dalila (KRO-NCRV) en 2029 (BNNVARA).

In een bomvolle zaal met jonge tv- en filmmakers presenteerde Cesar Majorana de bekendmaking van de Serie Contest in VondelCS Amsterdam. Raymond en Sara-Noni, die beiden deelnamen aan het kijkerspanel, maakten de winnende pilot bekend.

NPO 3 heeft inmiddels een aantal succesvolle online dramaseries gebracht. Zo wordt hiermee vervolg gegeven aan de series De slet van 6VWO, Vakkenvullers, SKAM en ANNE.

Bron: NPO/BM

Bericht delen