AVROTROS zoekt figuranten voor Flikken Maastricht
zaterdag 23 juli 2022

AVROTROS zoekt figuranten voor Flikken Maastricht

Producent Hollands Licht en AVROTROS zijn op zoek naar figuranten voor het zeventiende seizoen van de populaire serie Flikken Maastricht.

AVROTROS meldt hierover het volgende: ‘Heb jij altijd al willen figureren in deze populaire politieserie? Ben jij beschikbaar in de periode van augustus 2022 tot januari 2023? Meld je dan nu aan door dit formulier in te vullen!

Let op: Flikken Maastricht wordt opgenomen in Maastricht en omstreken en er is geen vergoeding voor figuratie. Houd rekening met vroege ochtenden en late avonden als je van verder komt. Graag horen wij als er bepaalde data en/of periodes niet goed uitkomen tussen augustus 2022 en januari 2023.

We hebben je gegevens nodig om te bepalen of er passende figuratierollen voor je zijn. Indien we deze voor je hebben gevonden, nemen wij contact met je op. Je gegevens worden alleen gebruikt voor mogelijke figuratie in Flikken Maastricht en niet voor andere doeleinden.’

Bart Barnas, mediadirecteur AVROTROS: “Flikken Maastricht is een serie die onverminderd succesvol is. Dat merken we niet alleen aan de lineaire- en online kijkcijfers, maar ook aan de vele reacties die we krijgen van kijkers en trouwe fans. Ik ben trots op het succes van de serie en ben verheugd dat we de trouwe fans blij kunnen maken met nog eens twee seizoenen.”

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen