AVROTROS komt met komische dramaserie Ten minste houdbaar tot
maandag 25 april 2022

AVROTROS komt met komische dramaserie Ten minste houdbaar tot

Worden we samen oud? Dat is het vraagstuk waar Anna (Ricky Koole) en Paul (Ruben van der Meer) mee worstelen nu de kinderen bijna het huis uit zijn en de focus opeens op hun relatie ligt. Beiden blijken echter andere doelen te hebben.

Dat is te zien in de nieuwe AVROTROS-dramaserie Ten minste houdbaar tot, vanaf donderdag 2 juni op NPO 1. Paul stort zich op zijn promotie in de paardenvoedingssupplementen. Anna wil zichzelf herontdekken, een opgave die negatief wordt beïnvloed als de overgang om de hoek komt kijken.

Op zoek naar invulling van haar leven zonder kinderen en een afwezige Paul overweegt Anna haar opties. Kan ze haar acteercarrière op pakken of gooit ze het roer om? Geen enkel plan komt van de grond door de talloze symptomen van de aftakeling. Ondertussen loopt het op Pauls werk ook niet van een leien dakje als hij concurrentie krijgt van een veel jongere werknemer. De kloof tussen Anna en Paul groeit…

Toch proberen beiden er alles aan te doen om het nest bij elkaar te houden. Terwijl Anna heil zoekt in het spirituele, zoekt Paul steun bij een praatgroep voor mannen met partners in de overgang. Of hun inspanningen de liefde zal doen opvlammen en dichterbij elkaar brengt, moet nog maar blijken.

Het scenario van Ten minste houdbaar tot is geschreven door Eva Aben, de regie is in handen van Jan Albert de Weerd. De serie is een productie van Bing Film & Televisie en AVROTROS. Ten minste houdbaar tot is vanaf donderdag 2 juni te zien om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Ruud Baan/AVROTROS

Bericht delen