dinsdag 16 januari 2018

AVRO voert strijd tegen kanker

Op woensdag 22 januari zendt de AVRO in samenwerking met KWF Kankerbestrijding voor de vierde keer de televisieshow Sta op tegen kanker uit. Bekend en onbekend Nederland staan op om een vuist te maken tegen kanker. Dit doen zij door een persoonlijk verhaal over deze ziekte te delen.

Dit jaar staan onder andere Liesbeth List, Joke Bruijs, Isa Hoes, Nicolette Kluijver, Daniël Boissevain, Derek de Lint, Klaas van der Eerden, Harm Edens, Elle van Rijn, Eddy Zoëy en Veldhuis & Kemper op en vragen zoveel mogelijk steun aan het Nederlandse publiek.

AVRO presentatoren Frits Sissing en Kim-Lian van der Meij zullen de avond presenteren vanuit het Agora theater in Lelystad. In de speciale Newsroom doet Kim-Lian van der Meij live verslag van alle acties in Nederland en is er aandacht voor bijzondere gesprekken van het belpanel.

Het televisieprogramma Sta op tegen kanker is gebaseerd op het Amerikaanse Stand up to Cancer dat sinds 2008 jaarlijks wordt uitgezonden door ABC, CBS en NBC. Dankzij een samenwerking tussen KWF Kankerbestrijding en de Entertainment Industry Foundation (EIF)  wordt het format voor de vierde keer in Nederland uitgezonden.

Bron: AVRO

Bericht delen