dinsdag 16 januari 2018

AVRO maakt Onder Wibi's Vleugels

Wibi Soerjadi neemt zes bijzondere mensen onder zijn hoede die ooit de droom hebben gehad om beroepshalve als pianist op het podium te staan. Soerjadi en de gasten zijn vanaf september te zien in het AVRO-programma Onder Wibi’s Vleugels.

De gasten die Soerjadig op zijn landgoed ontvangt, hebben ergens in de muziekwereld de boot gemist. Wat is hun verhaal? Twee weken lang werken zij samen met de pianist aan hun nooit tot volle wasdom gekomen talent. Het grootste talent wordt door Soerjadi uitgenodigd op te treden tijdens zijn Nederlandse tournee.

Wibi Soerjadi: “Talent is iets buitengewoon waardevols. Het is tevens fascinerend en ongrijpbaar. Talent alleen is niet genoeg om te kunnen excelleren. Om tot werkelijk hoge prestaties te kunnen komen is de ontwikkeling en het volledige gebruik van je talent van essentieel belang. Discipline, devotie en durf zijn de bouwstenen waarmee talent verder kan worden ontplooid. Ik ben altijd gefascineerd door talent. Het vermogen ontwikkelen om op essentiële momenten boven jezelf uit te kunnen stijgen en daarmee absolute eenwording te voelen met de gecreëerde materie is een onbeschrijflijk moment van puurheid en verlichting. Talent ondersteunen en ontwikkelen is voor mij een groot genoegen. Mijn kennis doorgeven en delen met anderen doe ik met enorm veel plezier en overgave. Ik verheug me enorm op de komende tijd om met bijzondere talenten te mogen werken, om ze beter te leren kennen en om ze op weg te helpen naar het echte concertpodium.”

Bron: AVRO/Broadcast Magazine

Bericht delen