Art Rooijakkers presenteert RTL 4-zomerprogramma B&B Vol Liefde
woensdag 9 juni 2021

Art Rooijakkers presenteert RTL 4-zomerprogramma B&B Vol Liefde

Op maandag 12 juli start het nieuwe programma B&B Vol Liefde, waarin alleenstaande B&B eigenaren, op verschillende plekken in Europa, op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Hun zoektocht is zeven weken lang elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

De presentatie ligt in handen van Art Rooijakkers. Hij begeleidt de eigenaren en helpt ze in hun zoektocht naar de mogelijke perfecte match. Wordt het een rijk gevulde zomer vol romantiek of zal het avontuur stranden?

Art Rooijakkers over het nieuwe programma: “Soms droom ik er ook wel eens van; een B&B beginnen in een zonnig Europees land. Maar om de stap echt te zetten, heb je lef en doorzettingsvermogen nodig. Dat hebben al onze zes eigenaren. En dat kunnen ze deze zomer ook zeker goed gebruiken, nu ze Nederlandse vrijgezellen over de vloer krijgen. Dat levert mooie, grappige en bijzondere ontmoetingen op die -wie weet- tot liefde leiden. Een zoektocht die ik met veel plezier presenteer.”

Op verschillende plekken in heel Europa wachten zes vrijgezelle B&B eigenaren dus op de liefde van hun leven. Voor de romantiek, maar natuurlijk ook om te helpen de B&B draaiende te houden. Op de meest romantische plekken volgen we de zoektocht van de eigenaren en hun liefdeskandidaten wat mooie, romantische, maar ook grappige en soms pijnlijke situaties met zich meebrengt.

B&B Vol liefde is geproduceerd door Blue Circle en is vanaf 12 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen