Art Rooijakkers gaat terugblikken op groot nieuws
vrijdag 15 maart 2019

Art Rooijakkers gaat terugblikken op groot nieuws

Art Rooijakkers gaat in zijn nieuwe programma Iedereen had het erover terugblikken op groot nieuws. In het nieuwe interviewprogramma bezoekt hij de hoofdpersonen die in het verleden het nieuws beheersten. Het programma is vanaf 28 maart om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Rooijakkers gaat onder meer langs bij Laura Dekker, die als 14-jarig meisje de wereld ging rondzeilen en daarmee wereldnieuws werd. Ook zoekt hij Edwin de Roy van Zuydewijn op, de ex van prinses Margarita. Met de voormalig Angolese asielzoeker Mauro Manuel blikt Art terug op de commotie die ontstond toen bleek dat hij op zijn achttiende het land uit moest na negen jaar in Nederland te hebben gewoond.

De serie Iedereen had het erover bestaat uit zes afleveringen en wordt geproduceerd door Tin Can. Eerder presenteerde Art Rooijakkers voor RTL, waar de voormalig AVROTROS-presentator nu bijna een jaar werkt, de komische taalquiz Praat Nederlands met me en Holland-België. Onlangs werd bekend dat hij vanaf juli acht weken lang op RTL 4 een zomertalkshow gaat presenteren op het tijdstip van RTL Late Night, de talkshow van Twan Huys die op maandag 4 maart abrupt stopte wegens lage kijkcijfers.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen