Arjen Lubach eerste gast in Sterren op het Doek
maandag 30 augustus 2021

Arjen Lubach eerste gast in Sterren op het Doek

Zaterdag 23 oktober start om 20.35 uur op NPO 2 een nieuw seizoen van Sterren op het Doek bij Omroep MAX. Naast schrijver, cabaretier en presentator Arjen Lubach geven nog zeven andere prominente Nederlanders zich over aan de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol.

Nieuw dit seizoen is dat de verschillende kunstenaars die aan het programma meedoen, mogen meekijken met de spannende onthulling aan het einde van de aflevering. Hoe reageren zij op het commentaar van de bekende gast op hun werk? En wat vinden ze van elkaars kunst?

Over Sterren op het Doek
Interviewer Özcan Akyol creëert met de succesvolle NPO 2-serie Sterren op het Doek elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij hebben geleverd. In het programma vereeuwigen de beste portretkunstenaars van het land de gasten op geheel eigen wijze en in zeer uiteenlopende stijlen.

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het eind van de aflevering van Sterren op het Doek mag de bekende gast slechts één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Direct na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite: www.sterrenophetdoek.nl.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen