dinsdag 16 januari 2018

Arie Boomsma stapt over naar SBS

Arie Boomsma verlaat KRO-NCRV en gaat aan de slag voor SBS Broadcasting. Hij gaat vooral werken voor Net 5, waar hij onder meer het nieuwe programma The Island zal presenteren.

In The Island gaan 14 deelnemers een survivaluitdaging aan. Geen spellen, geen afvallers, geen eliminaties. Enkel de kwestie van leven of dood; overleven in zijn puurste vorm. De deelnemers worden gedropt op een verlaten eiland en moeten op zoek naar voedsel, water en een onderkomen met niks anders dan de kleding die ze dragen.

Ze zijn compleet op zichzelf aangewezen, sterker nog, er is zelfs geen crew of cameraploeg aanwezig. Ze filmen alles zelf. De deelnemers van The Island worden compleet ge√Įsoleerd op een tropisch eiland waar ze een maand lang moeten zien te overleven met alleen wat de natuur hen te bieden heeft.

Boomsma ging in 2009 bij de KRO werken en werd een van de gezichten van de omroep. Hij maakte onder meer het programma Uit de kast, waarin hij jongeren volgde bij hun ‘coming-out’ als homoseksueel. Eerder werkte hij bij de EO.

Bron: Shownieuws/Broadcast Magazine

Bericht delen