dinsdag 16 januari 2018

Arie Boomsma presenteert De Roze Wildernis

Arie Boomsma heeft een nieuwe presentatieklus te pakken. Donderdagavond maakte de presentator in RTL Boulevard bekend dat hij De Roze Wildernis gaat maken voor KRO-NCRV. Boomsma heeft al tientallen jongeren uit de kast geholpen, maar zo’n coming out zorgt in heel wat gezinnen voor slaande deuren en rondvliegend servies.

“Het gaat om jongens die al uit de kast zijn gekomen en vaders hebben die daar om de één of andere reden moeite mee hebben”, legt hij uit.

Zo’n aardverschuiving in de band tussen vader en zoon is niet gemakkelijk te herstellen. Maar Boomsma schiet te hulp in Argentinië. “We gaan de jungle in en ik zie het al helemaal voor me. Dat vader en zoon samen een hut of een brug bouwen en elkaar nodig hebben. Uiteindelijk hoop je natuurlijk op een goed gesprek”, aldus Boomsma. De eindbestemming van het avontuur is de uitbundige Gay Pride in de Argentijnse stad Buenos Aires.

Voor de 40-jarige Boomsma is De  Roze Wildernis niet het eerste programma rond het thema homoseksualiteit. Hij presenteerde eerder Uit De Kast voor de KRO.

De Roze Wildernis wordt vanaf december uitgezonden op Nederland 3. De KRO is nog op zoek naar kandidaten voor het programma.

Bron: RTL Boulevard

Bericht delen