woensdag 17 januari 2018

Arend Jan Boekestijn in Succesvol Nederland

Oud-politicus Arend Jan Boekestijn gaat zondag aan de slag als presentator van het RTL7-programma Succesvol Nederland. Hij gaat in de eerste uitzending in gesprek met Rita Verdonk, Fred Teeven en Klaas Wiltink. Boekestijn bespreekt de politiek en het nieuws met zijn voormalige parlementaire collega’s en met ondernemers die uitblinken in hun vak.

 

Het televisievak is nieuw voor Boekestijn: “Het is uitdagend, inspirerend en tegelijkertijd spannend: de gesprekken moeten kort en snedig zijn. Mensen kennen mij als een man van nuance: rustig nadenkend en opiniërend. Het is dus nieuw terrein voor me. Ik wil de kijkers op de zondagochtend op een luchtige wijze meenemen in de wereld van het nieuws, politiek, sport en onverwachte maatschappelijk thema’s. Daarbij schuw ik de discussie niet.”

Succesvol Nederland wordt tot eind augustus uitgezonden op zondagochtend. In de uitzending van zondag schuift ook Jan Boskamp, oud-international en coach, aan tafel om zijn visie te geven op het transferseizoen. Omdat Succesvol Nederland op het tijdslot van Business Class wordt uitgezonden, is er ook aandacht voor innovatieve ondernemers.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen