dinsdag 16 januari 2018

Anouk en Miss Montreal coaches in The Voice

Voor het  zesde seizoen van The Voice of Holland vindt er een wissel plaats bij de coaches. Dit najaar ziet de kijker Anouk en Miss Montreal in de bekende draaiende stoelen van de talentshow bij RTL 4, naast Marco Borsato en Ali B.

Trijntje Oosterhuis (coach in seizoen 3, 4 en 5) en Ilse DeLange (coach in seizoen 4 en 5) zijn komend jaar volop bezig met andere activiteiten, Oosterhuis met onder meer het komende Eurovisie Songfestival en DeLange met haar internationale carrière met The Common Linnets.

In Nederland hebben tot nu toe Nick & Simon, Angela Groothuizen, VanVelzen, Jeroen van der Boom, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Ali B en Ilse DeLange de functie van coach vervuld. Ook in de andere circa 180 landen waar The Voice te zien is nemen de grootste artiesten in de coachstoelen plaats, zoals Shakira, Pharrell Williams, Gwen Stefani, Usher, Christina Aguilera, Ricky Martin, Sir Tom Jones, Rita Ora, Kylie Minogue, Seal, Will.i.am, Koen Wouters, Nena en Riccardo Cocciante.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland: “Sinds 2010 stemt een miljoenenpubliek af op The Voice of Holland. Het programma betekent voor vele kijkers een leuke vrijdagavond maar ook een stimulans voor de Nederlandse muziek. Talenten zoals Sharon Doorson, Niels Geusebroek, Sandra van Nieuwland, Julia van der Toorn en O’G3NE kunnen hierin samenwerken en zelfs optreden met nationale en internationale artiesten. We zijn dan ook heel blij dat we met Anouk en Miss Montreal niet alleen twee nieuwe coaches mogen verwelkomen, maar ook weer twee vakvrouwen die een voorbeeld zijn voor muzikanten en zangers.”

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen