dinsdag 16 januari 2018

Annette de Vries hoofd televisie bij AVROTROS

Annette de Vries treedt per 1 oktober aan als Hoofd Televisie bij AVROTROS. Zij wordt verantwoordelijk voor de uitvoering van de televisieproducties van AVROTROS en opereert in deze nieuwe functie onder Mediadirecteur Remco van Leen.

De Vries was de afgelopen 3 jaar werkzaam bij producent IDTV waar ze de laatste 1,5 jaar als Head of Creative & Sales verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en verkoop van mediaconcepten. Voor IDTV bekleedde ze diverse functies bij SkyHighTV en Endemol.

Remco van Leen, Mediadirecteur AVROTROS: “Ik ben blij met de komst van Annette de Vries. We hebben bij de TROS, maar ook nu bij AVROTROS nauw samengewerkt bij diverse producties en voor mij is ze de ideale kandidaat voor deze functie. Haar ervaring en expertise kunnen we goed inzetten bij de opbouw van onze nieuwe omroep.”

Annette de Vries: “Na jaren aan producentenzijde te hebben gewerkt, wil ik mijn kennis nu graag inzetten aan omroepzijde. Een nieuwe uitdaging bij de nieuwe omroep AVROTROS. Ik ben er trots op dat ik daar straks deel van uitmaak.”

Bron: AVROTROS

Bericht delen