Annette Barlo: “De NPO wil geen vervolg van Oppassen!!!”
zondag 16 oktober 2022

Annette Barlo: “De NPO wil geen vervolg van Oppassen!!!”

Oppassen!!! is een Nederlandse komedieserie, die van maart 1991 tot februari 2003 door de VARA op zaterdagavond werd uitgezonden. Met 321 afleveringen en één jubileumspecial is het een van de langstlopende komedieseries van de Nederlandse televisie.

In een nieuw seizoen van de podcastserie Daar Bleef Je Voor Thuis! halen mediakenners Ron Vergouwen en Bjorn Bouwens herinneringen op aan de serie Oppassen!!!. Samen met hoofdrolspeler Annette Barlo blikken zij terug op het succes, de opnames en de warme familiebanden van voor en achter de schermen. Ook komt de mogelijke terugkeer van de serie uitgebreid aan bod.

De podcast zit bomvol fragmenten en feitjes over de serie, dit keer uit de eerste hand van ‘Anna Bol’ zelf. Annette is bezig om Oppassen!!! in een nieuwe, hedendaagse versie terug op de buis te krijgen. Een gezin met grootouders in een huis vormt opnieuw de basis van een mogelijk nieuwe serie.

“Het samengestelde gezin speelt meer dan ooit en Nederland heeft meer dan ooit de behoefte aan verbinding en om een half uurtje lekker te ontspannen”, aldus Annette in de podcast. Of die serie er komt is onzeker. “De NPO heeft geen interesse meer in een nieuwe serie van Oppassen!!! Maar wij gaan het niet loslaten. Er zijn ook andere omroepen en streamingdiensten. We willen het nog steeds gaan oppakken.”

Bron: Daar Bleef Je Voor Thuis!/BM

Bericht delen