dinsdag 16 januari 2018

Annemarie den Daas managing director OUTTV

Annemarie den Daas start donderdag als managing director van de gay-lifestylezender, OUTTV. In deze nieuwe functie wordt Den Daas verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de zender.

Marc Putman, oprichter en CEO van het digitale kanaal, is verheugd over de komst van Den Daas naar OUTTV: “Met haar jarenlange ervaring in mediaproductie als uitvoerend producent, regisseur én als programmaleider van diverse digitale kanalen bij Endemol, is zij de persoon die OUTTV zowel inhoudelijk als operationeel een stap verder kan brengen”, aldus Putman. “Annemarie heeft een visie op de markt, die aansluit bij de internationale ambities die wij met OUTTV hebben.”

Den Daas heeft ruime ervaring in de media. Zij begon haar carrière als schrijvend journalist, onder andere voor Hitkrant en werkte daarna als redacteur en producer voor John de Mol Produkties. Later regisseerde ze onder meer De Vijf Uur Show en Het Spijt Me. Als uitvoerend producent was ze verantwoordelijk voor All You Need is Love en de Staatsloterijshow. Meer recent was Den Daas binnen Endemol betrokken bij het opzetten van de themazender Misdaadnet en de voetbalzender Eredivisie Live.

OUTTV is dé gay-lifestylezender van Europa die zich richt op een ‘gay- en openminded’ doelgroep. Met uitzendingen in Nederland, België, Zweden en binnenkort in Duitsland, bedient OUTTV een specifieke doelgroep, die houdt van lifestyle en alles wat daarmee te maken heeft. Van lifestyle evenementen tot de jaarlijkse gayprides, maar ook hoogwaardige series zoals Queer as Folk en RuPaul’s Drag Race. De doelgroep van OUTTV is divers, nieuwsgierig en houdt ervan om goed op de hoogte te zijn. Hiertoe maakt OUTTV ook eigen programma’s zoals OUTTV News’en OUTTV Events. OUTTV werkt vanuit het hoofdkantoor in Utrecht.

Bron: OUTTV/Broadcast Magazine

Bericht delen