dinsdag 16 januari 2018

Ana Henriques nieuwe zendermanager Net 5

Vanaf 1 november zal Ana Henriques aantreden als nieuwe zendermanager van Net 5 bij SBS Broadcasting. Henriques gaat de dagelijkse leiding van de zender op zich nemen en zal verantwoordelijk zijn voor de programmering en het imago van Net 5.

Remko van Westerloo, Directeur Televisie, is verheugd over de komst van Henriques naar Net 5: “Zij is een gedreven professional en een merkdenker pur sang. Zij brengt een schat aan ervaring als marketeer en mediaspecialist mee naar Net 5. Kennis die van toegevoegde waarde is om zowel kijker als adverteerder aan de zender te blijven binden. Daarnaast is Ana een uitgesproken persoonlijkheid die een krachtige stempel gaat drukken op de zender.”

Henriques is verheugd met deze stap in haar carrière: “Net 5 heb ik altijd gekend als sterk tv-merk. Voor de toekomst is een betere band met haar consumenten, een krachtigere samenwerking met adverteerders en verrassende content cruciaal. Een mooie uitdaging waar ik graag het voortouw in neem.”

Henriques (37) is momenteel senior brandmanager voor Crystal Clear, Holy Soda en Sourcy bij Heineken Nederland/Vrumona. Hiervoor was zij werkzaam als media manager bij Heineken Nederland, brand manager bij Coca-Cola Company Benelux, brand equity manager bij Hi/KPN en communicatiemanager bij T-Mobile NL.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen