dinsdag 16 januari 2018

Ampco Flashlight neemt belang in Purple Group

Facilitair bedrijf Ampco Flashlight Group neemt per 1 juli een strategisch belang in de Purple Group, gespecialiseerd is in licht- en geluidsproducties. Deze participatie sluit aan op de marktontwikkelingen en past binnen de huidige visie van de Ampco Flashlight Group, waarbij nauw wordt samen gewerkt met collega ‘full service’ bedrijven.

Met de samenwerking willen beide bedrijven voorzien in de behoefte aan pasklare oplossingen vanuit de broadcast, theater, live- en corporate-event markt.

Dick van Berkum, Algemeen Directeur Ampco Flashlight Group: “De Purple Group is ruim 20 jaar actief als full service verhuurbedrijf van geluid, licht, video en rigging. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd op het gebied van Electronic Dance Music (EDM) en festivals. Tevens is de Purple Group een grote speler in geluid en licht voor Nederlandse artiesten. We zijn er trots op dat onze financieel gezonde basis deze participatie mogelijk maakt en zien de toekomst dan ook met zeer veel vertrouwen tegemoet.”

Harry Zinken en Robert de Loey, directie Purple Group: “Beide bedrijven zijn geen onbekenden van elkaar. Gedurende het overgrote deel van ons bestaan werken we al geregeld samen en de cultuur van beide bedrijven sluit goed op elkaar aan. We zijn blij met een sterke partner als de Ampco Flashlight Group, waardoor we in de toekomst onze dienstverlening verder kunnen uitbouwen.”

De activiteiten van de Purple Group worden in de toekomst onveranderd voortgezet vanuit de vestiging in Schijndel onder leiding van het huidige managementteam. Ook wat betreft de werkwijze en personele bezetting zullen er geen veranderingen plaatsvinden.

Bron: Ampco Flashlgh/Broadcast Magazine

Bericht delen