Amber Kortzorg nieuwe presentator Kassa
donderdag 5 december 2019

Amber Kortzorg nieuwe presentator Kassa

Amber Kortzorg wordt per januari 2020 de nieuwe presentator van BNNVARA’s consumentenprogramma Kassa. Vanaf het nieuwe jaar vervangt ze Brecht van Hulten, die het programma de afgelopen negen jaar presenteerde.

Ook het vaste programma-onderdeel De Kassa Belbus krijgt vanaf januari een nieuwe presentator. Sahil Amar Aïssa neemt het stokje over van Renze Klamer. Het nieuwe seizoen van Kassa is vanaf 11 januari iedere zaterdag om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Amber Kortzorg is sinds 2017 in Kassa te zien als presentator van De Belbus. Begin 2019 nam ze een aantal maanden de presentatie van het studioprogramma voor haar rekening. Vanaf het nieuwe jaar wordt ze het vaste gezicht van het programma. Amber: “Ik vind het een enorme eer Kassa te mogen overnemen van een ervaren presentator als Brecht. De verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken is spannend, maar ik heb zin dit avontuur aan te gaan samen met een fantastisch team van getalenteerde collega’s. Aan een aantal thema’s besteed ik graag extra aandacht binnen Kassa, waarbij duurzaamheid en gezondheid voor mij bovenaan staan. Ik kijk ernaar uit in januari te beginnen.”

Sahil is een nieuw gezicht voor de vaste Kassa-kijker, maar zijn rol als presentator van de Belbus is hem op het lijf geschreven. Sahil: “Mensen helpen door op creatieve manieren de grote zakenmensen op hun vingers te tikken? Ja, dat past precies in mijn straatje. Tijd om wat slingers in dat straatje te hangen!”

Voordat het nieuwe seizoen van start gaat zendt BNNVARA op 4 januari de Belbus Special uit waarin wordt teruggeblikt op de afleveringen van 2019. De Belbus Special is op zaterdag 4 januari om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen