woensdag 17 januari 2018

Alphons Martens naar FOX

Alphons Martens wordt Director Programming Entertainment & Factual bij FOX Networks Group (FNG). Hij wordt verantwoordelijk voor de entertainment- en factual zenders van FNG in Nederland bestaande uit FOX, National Geographic, Nat Geo Wild en 24Kitchen.

Martens heeft een brede ervaring in de media-industrie, zowel aan de zijde van producent als zender. Na dienstverbanden bij onder andere John de Mol Producties en All3 Media was hij 11 jaar werkzaam voor SBS Broadcasting, waar hij onder meer de zenders Veronica en Net5 onder zijn hoede had. Martens keerde afgelopen zomer terug uit Sydney, waar hij zich voor Endemol Shine Australië inzette voor de ontwikkeling, lokalisering en productie van nieuwe internationale formats.

Martens: “Om te wonen en werken in Australië is een onvergetelijke ervaring geweest en ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die ik daar heb gekregen. Maar zoals vaker kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Terug in Nederland heb ik een onvoorstelbare zin om aan de slag te gaan bij FOX. Een prachtig internationaal mediabedrijf, maar met een sterke Nederlandse verankering dankzij gewaardeerde zenders als FOX, National Geographic en 24Kitchen. Ik zie er zeer naar uit om een positieve bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling.”

Bron: FOX/Broadcast Magazine

Bericht delen