dinsdag 16 januari 2018

Alle Dagen Seks met Arie Boomsma

Hoe is het om 30 dagen achter elkaar seks te hebben met je partner, en wat betekent dit voor je relatie? Dat is de vraag in het nieuwe KRO-programma Alle Dagen Seks. Arie Boomsma volgt vier stellen die meedoen aan dit ‘nationale sexperiment’.

Kijkers kunnen de deelnemende stellen volgen via televisie maar ook via internet, radio en social media. De ontknoping van KRO Alle Dagen Seks wordt op 21, 22 en 23 augustus live uitgezonden in TV Lab, de week voor vernieuwende televisie op NPO3. De KRO is op zoek naar stellen die mee willen werken aan dit bijzondere project.

KRO Alle Dagen Seks wil het taboe om te praten over intimiteit doorbreken. Wat betekent seks eigenlijk voor je? Ben je gelukkig met de rol die seks speelt in je relatie? Wat zou je anders willen zien? Het ‘sexperiment’ gaat over onderhoud aan je relatie, echt naar elkaar luisteren, iets voor de ander over hebben, investeren in jezelf, tijd maken voor elkaar en de grote vraag wat je echt gelukkig maakt.

Een voorbeeld van een ‘sexperiment’ is het verhaal van de Amerikaanse Charla Muller. Ze besloot haar ingedutte huwelijk een impuls te geven door haar man een bijzonder verjaardagscadeau te geven: ze beloofde een jaar lang iedere dag seks met hem te hebben. Hun uitdaging slaagde. Samen ontdekten ze dat ze meer lol kregen in hun leven, ruzies eerder oplosten en meer tijd voor elkaar maakten.

Deze zomer vindt in Nederland  het ‘nationale sexperiment’ plaats: 30 dagen lang iedere 24 uur minimaal één keer seks met je partner. Het experiment start op vrijdag 25 juli en wordt afgesloten met 3 live uitzendingen op 21, 22 en 23 augustus. De deelnemende stellen zijn tijdens het experiment te volgen via radio, internet en social media. De 3FM-programma’s KRO’s Rabradio, KRO’s PS Radio en Barend en Wijnand doen verslag van hoogtepunten en dieptepunten.

Stellen kunnen thuis ook meedoen aan het ‘nationale sexperiment’. De website alledagenseks.kro.nl is vanaf 22 juni online en bevat de spelregels voor dit experiment.

Bron: KRO

Bericht delen