dinsdag 16 januari 2018

Allard Kalff doet non-stop 24 uur Le Mans

RTL 7 staat in het weekend van 14 en 15 juni geheel in het teken van de autosportklassieker de 24 uur van Le Mans. Voor het derde jaar op rij is de race live te zien bij de mannenzender, en voor het eerst zal Allard Kalff de volledige 24 uur live van commentaar voorzien.

Het team co-commentatoren bestaat uit deskundigen en oud-coureurs, waaronder voormalig winnaar Jan Lammers. Opvallend is dat na 15 jaar afwezigheid Porsche weer meedoet in de hoogste klasse van 24 uur Le Mans.

De uitzending bij RTL 7 begint zaterdagmiddag met de voorbeschouwing om 14.00 uur, waarna aansluitend de race start, die in 1923 voor het eerst werd gereden. 24 uur later, met één kleine tussenstop voor VI Oranje op zaterdag 14 juni om 19.50 uur, eindigt de race zondag om klokslag 15.00 uur en is bekend wie de 82ste editie van de oudste sportautorace ter wereld heeft gewonnen.

Online draait de mannenzender 24 uur lang door. Op www.rtlgp.nl verschijnen een etmaal lang de laatste nieuwsupdates uit Le Mans. Via die site is de race ook online in zijn geheel te volgen via een livestream en een live blog.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen