Albert Verlinde wil ander tijdstip voor 6 Inside
zondag 24 februari 2019

Albert Verlinde wil ander tijdstip voor 6 Inside

De kijkcijfers van 6 Inside op SBS6 zijn ronduit teleurstellend. Presentator Albert Verlinde denkt dat het misschien kan helpen om het programma later te programmeren. Het programma van Verlinde en Jan Versteegh begint nu elke werkdag om 18.00 uur, maar volgens de shownieuwskenner zou een iets later tijdstip wellicht handiger zijn.

Om 18.00 uur worden ook het NOS Journaal en RTL Nieuws uitgezonden. “Als ik naar mezelf kijk, dwaal ik pas na het nieuws van 18.00 uur langs de verschillende zenders. Ik zou zeggen: begin wat later, want de kijker komt nu nergens vandaan”, zo zegt Verlinde in het AD. Sommige kijkers klagen dat er weinig primeurs worden gebracht in 6 Inside. “Ik hoorde Angela de Jong in de AD Media Podcast roepen dat wij nauwelijks primeurs brengen, maar het was echt meer dan alleen het nieuws dat Peter van der Vorst de nieuwe zenderbaas van RTL zou worden. Ik herken me niet in die kritiek”, zegt hij in de krant.

Afgelopen donderdag wist de uitzending van 6 Inside slechts 101.000 kijkers te trekken. Op vrijdag waren dat er 111.000.

Bron: Televizier/BM

Bericht delen