woensdag 17 januari 2018

Albert Verlinde stopt met RTL Boulevard

Na 15 jaar het gezicht te zijn geweest van het grootste entertainmentprogramma van Nederland, stopt Albert Verlinde als de entertainmentdeskundige van RTL Boulevard.

Natuurlijk vertrekt hij niet met stille trom en wordt er uitgebreid teruggeblikt met Verlinde en zijn (oud)collega’s op alle momenten uit de afgelopen jaren. Op vrijdag 26 augustus heeft Verlinde zijn laatste uitzending vanuit de studio. De gesprekken tussen RTL en Verlinde over een nieuwe samenwerking zijn in een vergevorderd stadium.

Albert Verlinde: “Om de zoveel jaar is het goed om eens terug te kijken, maar vooral vooruit te kijken. Na precies 15 jaar en de verhuizing van RTL Boulevard naar het Leidseplein vond ik het een mooi en natuurlijk moment om te stoppen en een volgende stap te gaan maken. Het waren fantastische jaren met meer dan 2.600 uitzendingen waar ik met hart en ziel onderdeel van uitmaakte. Ik heb er van genoten en met veel plezier met iedereen voor en achter de schermen gewerkt.”

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL: “Als grondlegger van RTL Boulevard is Verlinde maar liefst 15 jaar een bepalende schakel binnen het programma geweest. Wij respecteren zijn beslissing om te stoppen en sluiten een jarenlange, bijzondere samenwerking bij RTL Boulevard af. Wij bedanken Verlinde voor al zijn input, creativiteit en betrokkenheid voor én achter de schermen bij RTL Boulevard.”

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen