dinsdag 16 januari 2018

Ajax opent Champions League-seizoen bij de NOS

De NOS opent het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League dinsdag 18 september met een live verslag van het eerste optreden van Ajax in Groep D. Niet de minste poule, met tegenstanders als Real Madrid, Manchester City en Borussia Dortmund. De Amsterdamse club speelt die avond uit tegen Borussia Dortmund. De eerste thuiswedstrijd van de Ajacieden is op 3 oktober tegen Real Madrid. Alle wedstrijden van Ajax in de groepsfase zijn live te zien op Nederland 3. Ook de Nederlandse spelers in buitenlandse dienst zullen met extra aandacht worden gevolgd, bijvoorbeeld Robin van Persie bij Manchester United.

Op de Champions League-avonden wordt vanaf 20.15 uur op Nederland 3 uitgebreid voor- en nabeschouwd op de voor het doorsnee Nederlandse kijkerspubliek meest aansprekende wedstrijd, met analyses van Jan van Halst en Youri Mulder. Het rechtstreekse verslag van die wedstrijd wordt gevolgd door een uitgebreide samenvatting van een tweede duel plus. Ook zijn de hoogtepunten van de overige die avond gespeelde wedstrijden te zien. Alle wedstrijden op Nederland 3, worden eveneens live gestreamd op NOS.nl, de mobiele site (m.nos.nl) en zijn via de NOS Sport app beschikbaar voor connected TV. De samenvattingen van de duels uit het UEFA Champions League-toernooi zijn bovendien on demand beschikbaar via de website van de NOS. De wedstrijdbeelden op internet en mobiele telefoon zijn alleen binnen de Nederlandse grenzen te bekijken, in verband met de rechten.

Op Radio 1 houdt NOS Langs de Lijn het luisterpubliek op de hoogte van de verrichtingen van Ajax tijdens extra lange uitzendingen van 20.30-23.00 uur. Op de avonden dat Ajax niet speelt, kan de luisteraar van andere belangrijke duels flitsen in de lopende programmering verwachten.

Bron: NOS

Bericht delen