dinsdag 20 februari 2018

#Adrenalineweek bij NPO 3, NPO3.nl, NOS, 3FM, FunX en Club HUB

Vrijdag start de #Adrenalineweek bij NPO 3, NPO3.nl, NOS, 3FM, FunX en Club HUB. Aftrap vormt vrijdagavond 3Doc Living to the Max (Human) op NPO 3. 3FM Tussenuur (Human) lanceert zaterdag online de Wat voor adrenaline junk ben jij? test.

#Adrenalineweek gaat op zoek naar grenzen. Waarom gaan we steeds verder en voor wie eigenlijk? Herkenbaar voor collega-waaghalzen; indrukwekkend voor wie veilig thuis mee wil huiveren.

3Doc Living to the Max (Human) neemt vrijdagavond (NPO 3, 21.30 uur) een kijkje in de wereld van extreme sports. Met onder anderen Jeanine, die zonder zuurstoffles tot 92 meter diepte wil duiken. Basejumper Jarno springt met een vleermuispak van bergen.

Human lanceert zaterdag de Wat voor adrenaline junk ben jij? test. Op NPO3.nl/adrenalinetest kunnen de deelnemers onderzoeken hoe erg zij zelf kicken op risico. Op NPO3.nl/adrenalineweek is te zien dat ook bekende Nederlanders/YouTubers de test hebben ingevuld. Op basis daarvan gaan zij een challenge aan met iets wat buiten hun comfortzone ligt.

Zondag heeft 3FM Tussenuur (eveneens op NPO3.nl/adrenalineweek) een interview met BMX’er Daniel Wedemeijer uit 3Doc Living tot the Max. Maandag zijn er filmpjes te zien waarbij de adrenaline door je lijf giert. In 3FM Tussenuur challenge checken Jorien en Olivier dinsdag op een school of het mogelijk is om te abseilen in een tussenuur.

Woensdag wordt duidelijk hoe 3FM-dj’s scoren bij de adrenalinetest. De deelnemers van het 3FM Tussenuur-panel praten vrijdag over hun meest extreme ervaring. Dan is tevens de challenge van Eva te zien.

Ook NOS-reporter Danny kan wel wat extra spanning gebruiken, zo blijkt uit zijn sensatiebehoeften-test in Mashup (YouTube, donderdag vanaf 16.00 uur). Hij vindt zichzelf terug in een stressvolle situatie waarin hij op zijn overlevingsinstincten is aangewezen.

De maker van 3Doc Living to the Max is vrijdag te gast bij Club HUB (npo3.nl/clubhub). FunX besteedt aandacht aan de #Adrenalineweek met een item over Volcano Boarding. En ook FunX-dj Jaimy ondergaat een challenge.

Bron: NPO/BM

Bericht delen