A + E NETWORKS lanceert Nederlandse feed voor HISTORY
woensdag 17 januari 2018

A + E NETWORKS lanceert Nederlandse feed voor HISTORY

HISTORY lanceert deze zomer een Nederlandse feed. Dit eerste volledig Nederlandse kanaal van de aanbieder gaat ook lokale producties uitzenden. Directeur Jessica Haagmans: “A + E Networks heeft een groeiende aanwezigheid in de Benelux en onze nieuwe Nederlandse HISTORY-feed geeft onze ambitie hier weer.”

A + E Networks maakte ook twee nieuwe benoemingen bekend voor het Benelux-kantoor in Amsterdam. Eva Schouwenaar gaat de functie van marketing manager bekleden en Marit Huiskamp wordt programma scheduler voor HISTORY Nederland. Zij wordt daarmee verantwoordelijk voor de programmering van de lokale feed. Huiskamp werkte een aantal jaren bij RTL, waar ze verantwoordelijk was voor de programmering, uitzendschema’s, kanaalpromotie en content creatie van de themakanalen.

Schouwenaar is verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten in de regio, waaronder de ontwikkeling en groei van de digitale activiteiten en doelgroep en de invoering van content strategie. Schouwenaar was hiervoor werkzaam bij BlooSEM Media, waar zij verantwoordelijk was voor online consultancy (marketingadvies) aan een aantal klanten, waaronder KPN. Zowel Huiskamp als Schouwenaar rapporteren aan Jessica Haagmans.

Bron: A + E NETWORKS/BM 

Bericht delen