5 Uur Live hervat live uitzendingen
woensdag 25 maart 2020

5 Uur Live hervat live uitzendingen

Koffietijd en 5 Uur Live slaan de handen ineen om zo de kijkers in de vroege vooravond weer te kunnen informeren en amuseren als voorheen. Na een korte periode van afwezigheid om de nodige voorzorgsmaatregelen te kunnen treffen met het oog op het coronavirus, zal 5 Uur Live vanaf woensdag 25 maart in aangepaste versie weer live gaan uitzenden op RTL 4.

De show zal dagelijks vanuit het pand van de Goede Doelen Loterijen gepresenteerd worden door één van de volgende presentatrices: Daphne Bunskoek, Loretta Schrijver, Pernille la Lau en Caroline Tensen. Caroline trapt af op woensdag 25 maart.

Presentator Patrick Martens, vaste kok Hugo Kennis en andere gasten zullen dagelijks via live video-verbindingen bijdrages leveren. Er is een panel van deskundigen in het leven geroepen om vragen te beantwoorden die leven rondom het coronavirus. Het panel bestaat uit medewerkers van RIVM, het Rode Kruis, een huisarts, psycholoog, fysiotherapeut, financieel adviseur en andere deskundigen. Verder geeft het programma tips & tricks voor thuisblijvers en is er natuurlijk ook aandacht voor andere gebeurtenissen in het land.

5 Uur Live wordt vanaf woensdag 25 maart om 17.00 uur weer live uitgezonden bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen