5 Tegen 5 terug op tv met Gordon als presentator
dinsdag 2 februari 2021

5 Tegen 5 terug op tv met Gordon als presentator

Het programma 5 Tegen 5 keert na ruim vijf jaar afwezigheid terug op televisie. SBS6 brengt de quiz met Gordon als presentator. Dat onthulde hij in de nieuwe podcast GorDonDiablo, die hij samen maakt met Don Diablo. Een woordvoerder van Talpa bevestigt de terugkeer desgevraagd.

Gordon vertelde in de eerste aflevering van GorDonDiablo onder meer over zijn tv-plannen. De presentator staat nog voor drie jaar onder contract bij Talpa maar zit creatief gezien wel een beetje op een dood spoor. “Ik ga wel twee nieuwe quizzen presenteren, waarvan één 5 Tegen 5 is. Nou ja, dat heb ik tien jaar geleden al een keer gedaan. Dus daar ga ik ook geen Televizier Ring mee winnen.”

5 Tegen 5 was in 1983 voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien, toen gepresenteerd door Willem Ruis. Door de jaren heen waren naast Gordon ook Peter Jan Rens, Winston Gerschtanowitz en Ruben Nicolai gastheer van de spelshow. Nicolai was in 2015 de laatste die het programma presenteerde voor RTL.

Wanneer de eerste uitzending van het nieuwe 5 Tegen 5 verschijnt, is nog niet bekend. “We maken op een later moment meer bekend over de inhoud van het programma en de startdatum”, aldus de Talpa-woordvoerder.

Bron: AD/BM

Bericht delen