woensdag 17 januari 2018

3LAB tv-week op NPO 3

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus is er weer ruimte voor vernieuwende programma’s tijdens de 3LAB tv-week op NPO 3. Naast de jaarlijkse tv-week in augustus, is 3LAB er vanaf 23 oktober wekelijks op de late zondagavond.

Op het platform npo3lab.nl worden het hele jaar door nieuwe video’s en series gelanceerd, gemaakt door talentvolle programmamakers. Alle omroepen werken mee aan 3LAB.

Ook de VPRO test diverse nieuwe tv-formats uit. De 3LAB uitzending wordt dagelijks om 20.25 uur gestart met het absurdistische Infantilio waarin kinderen het wel en wee van volwassen naspelen. Infantilio is een black comedy over de absurditeiten van het volwassen leven, nagespeeld door kinderen. Alle onderwerpen die het dagelijks nieuws beheersen zijn potentieel doelwit van Infantilio.

De volwassen wereld wordt genadeloos ontmaskerd wanneer die uit de mond van een tienjarige komt. Twee hippe vriendinnen in de sportschool: “Brood komt er bij dus niet meer in. Het is de duivel. Ik eet helemaal glutenvrij en de kids ook.”

Uitzending Infantilio: 22, 23, 24, 25 en 26 augustus om 20.25 uur op NPO 3.

Bron: VPRO/Broadcast Magazine

Bericht delen