24Kitchen zendt pruttelende ragout uit op eerste kerstdag
donderdag 23 december 2021

24Kitchen zendt pruttelende ragout uit op eerste kerstdag

De culinaire tv-zender 24Kitchen gaat op eerste kerstdag daadwerkelijk beelden van een pruttelend pannetje ragout uitzenden. Vorige week grapte de satirische website De Speld dat het kanaal dit van plan was omdat SBS6 op eerste kerstdag een knisperend haardvuur vertoont. Nu doet 24Kitchen het dus echt.

‘Voor iedereen bij wie het enthousiasme na elke gelezen regel verder omhoog borrelde en voor wie toch wel een beetje teleurgesteld was dat het niet echt op de planning stond, hebben we goed nieuws’, aldus de zender. Op verschillende momenten is het pruttelende pannetje op tv te aanschouwen (om 10.49, 12.36 en 16.39 uur).

Op het YouTube-kanaal van 24Kitchen pruttelt het ragoutpannetje van 10.00 tot 22.00 uur non-stop. In afwachting van de première staat de pagina alvast online.

SBS6 maakte begin december bekend dat op eerste kerstdag ‘s avonds geen film of tv-programma wordt uitgezonden, maar beelden van een haardvuur. Af en toe wordt er een blok op het knisperende vuur gelegd of loopt er een hond voorbij.

Bron: AD/BM

Bericht delen