woensdag 17 januari 2018

24Kitchen viert vijfde verjaardag

24Kitchen bestaat op 1 oktober vijf jaar. Het jubileum wordt gevierd met een speciaal weekend voor bakliefhebbers, een nieuw feestboek en een lekkere traktatie van de 24Kitchen-chefs die het land ingaan om hun fans te bedanken.

 

Het weekend van 1 en 2 oktober staat 24Kitchen geheel in het teken van bakprogramma’s van Nederlandse en internationale chefs. Onderdeel van het weekend is een gloednieuwe feestspecial waarin 24Kitchen chefs Miljuschka Witzenhausen en Danny Jansen laten zien hoe het populairste recept van 24kitchen.nl wordt gemaakt: de appeltaart.

De chefs van 24Kitchen trekken op 1 oktober het land in om fans te ontmoeten, te bedanken én te trakteren op een appelgebakje. In Den Bosch, Utrecht en Haarlem kunnen kookfanaten die er snel bijzijn een traktatie ophalen bij hun idolen en een 24Kitchen-boek laten signeren. Verder geven de 24Kitchen-chefs tips en recepten van hun signature dishes. In het kader van het vijfjarig jubileum brengt 24Kitchen een speciaal boek uit. Feest is een inspirerend kookboek met meer dan honderd recepten voor feestelijke gelegenheden.

Na de start op 1 oktober 2011 is de zender snel uitgegroeid tot een cross-mediaal foodplatform met een enorme achterban. Het succes werd ook rijkelijk beloond; drie keer op rij mocht 24Kitchen de prijs voor zowel beste digitale zender als beste website van het jaar in ontvangst nemen.

Bron: 24Kitchen/Broadcast Magazine

Bericht delen