24Kitchen en AD lanceren Wat Eten We Vandaag?
zaterdag 10 november 2018

24Kitchen en AD lanceren Wat Eten We Vandaag?

Vanaf 1 januari geven 24Kitchen en AD Koken & Eten antwoord op de meest gestelde vraag: Wat Eten We Vandaag? Hiermee wordt het voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten.

Gebaseerd op de wensen en voorkeuren van het publiek bieden 24Kitchen en AD Koken & Eten 365 dagen per jaar een nieuw recept op al hun gezamenlijke platformen: op tv, online en social media.

De nieuwe service biedt voor ieder wat wils. Een smakelijk gerecht met vlees, vis of toch liever vegetarisch? Door te luisteren naar de wensen van de kijkers en lezers ontstaat een gevarieerd en toegankelijk aanbod van dagelijkse recepten voor iedereen. Daarbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de seizoenen en bijbehorende producten.

24Kitchen en AD Koken & Eten luisteren niet alleen naar de wensen van het publiek, maar zoeken het contact met de kijkers en lezers op alle platformen. 24Kitchen en AD Koken & Eten bereiken per maand gezamenlijk bijna 7 miljoen Nederlanders.

Petra Knoth, Channel Director 24Kitchen: “Vanaf 1 januari staan we met Wat Eten We Vandaag? elke dag klaar met een nieuw recept, op elk platform en voor ieder wat wils. Beter kunnen we het nieuwe jaar niet beginnen.”

Bron: FOX Networks Group/BM

Bericht delen