20-jarig jubileum Je Zal Het Maar Hebben bij BNNVARA
woensdag 12 augustus 2020

20-jarig jubileum Je Zal Het Maar Hebben bij BNNVARA

Het programma Je Zal Het Maar Hebben bestaat 20 jaar en dat is reden voor een feestje. Bijna 400 jongeren met een ziekte of handicap lieten Nederland zien hoe ze alles uit het leven halen ondanks hun beperking.

Reden genoeg om uit te pakken met een vierdelige special. Jurre Geluk, de huidige presentator van Je Zal Het Maar Hebben, gaat op bezoek bij memorabele deelnemers die destijds met hun bijzondere verhalen en aanstekelijke levenslust veel los maakten bij kijkers en oud-presentatoren.

Naast de portretten vertellen de hoofdpersonen ook in vlogs hoe het ze de afgelopen 20 jaar is vergaan. Hoe gaat het nu? Zijn dromen uitgekomen en wensen realiteit geworden? Je Zal Het Maar Hebben 20 jaar is vanaf 25 augustus 2020 om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

In aflevering 1 gaat Jurre op bezoek bij Michael en Ilona, die in 2012 hun bijzondere verhaal bij Valerio Zeno deden. Ilona is namelijk geboren met een open rug en Michael heeft een ziekte waardoor hij langzaam in steen verandert. De uitzending deed destijds veel stof opwaaien omdat het stel een grote kinderwens had en veel kijkers dachten: hoe dan!? Inmiddels hebben ze een twee jaar oude dochter en laten ze zien hoe ze met veel liefde voor haar zorgen.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen