dinsdag 16 januari 2018

10e AVManifestatie met Broadcast Business Event

Op 27 en 28 juni aanstaande vindt de 10e AVManifestatie plaats. De grootste vakbeurs voor AV- en Broadcastprofessionals in Nederland met ruim 90 toonaangevende exposanten en 3.000 bezoekers. Mediapark Hilversum is tijdens deze 2 dagen ’the place to be’ voor AV-Nederland.  Op de beurs presenteren exposanten weer een flink aantal nieuwe producten en releases. U vindt er alle trends en innovaties op het gebied van 3D, content creatie, broadcasting, opslag, HD, DVD/BLU-RAY, bekabeling, audio, video, licht, nieuwe media en nog veel meer.

 

Daarnaast kunt u deelnemen aan diverse inloopsessies en workshops & demonstraties op de beursvloer. Bezoek aan de beurs, inclusief de inloopsessies, is gratis bij voorregistratie via www.avm2012.nl.

Co-locatie met het Broadcast Business Event (nieuw)
Op 27 juni vindt eveneens het Broadcast Business Event plaats in de foyer van Studio 21. Dit nieuwe congres is een combinatie van het ‘Nationaal Omroepcongres’ en het congres ‘Het Nieuwe TV Kijken’. Door de combinatie van deze twee events tot 1 overkoepelend event én de co-locatie op de AVM 2012, ontstaat een optimale synergie en krachtenbundeling.

Tijdens het event staat ‘Connecting Content’ centraal. Diverse topnamen uit zowel de traditionele omroep als de nieuwe media- en ICT sector maken hun nieuwe strategieën bekend. Sprekers zijn o.a. Eirik Solheim (NRK, Publieke Omroep Noorwegen), Michel Dupont (MTV), Edwin Valent (SBS), Jan de Jong (NOS), Peter Adrichem (Endemol) en Jelle-Jan Bruinsma (YouTube). Belangrijke ingrediënten zijn: veel actualiteit, hoog informatiegehalte en uitgebreide netwerkmogelijkheden.

Er zijn slechts 250 kaarten beschikbaar voor het Broadcast Business Event. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De toegangsprijs is vanwege het 10-jarige jubileum van de AVM dit jaar slechts € 199,-. Meer informatie en inschrijven kan via: www.broadcastbusinessevent.nl.

AVManifestatie
Woensdag 27 juni 2012: 09.00 uur – 18.00 uur
Donderdag 28 juni 2012: 09.00 uur – 18.00 uur   
Locatie:
Mediapark Hilversum (studio 22)
Voorregistratie is gratis en kan via www.avm2012.nl

Broadcast Business Event
Woensdag 27 juni 2012: 10.00 uur – 15.00 uur
Inclusief bezoek aan de AVManifestatie
Locatie:
Mediapark Hilversum (Foyer Studio 21)
Deelname kost € 199,-. (let op, max 250 kaarten beschikbaar) Inschrijven kan via www.broadcastbusinessevent.nl

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen