dinsdag 16 januari 2018

101.TV nu ook op Nederland 3

Vanaf 6 oktober is 101.TV, het digitale kanaal van BNN en de publieke omroep, ook op Nederland 3 te zien onder de titel Het Beste van 101.TV. Tot de programma’s behoren Trickmania, Chuckie on Tour, De Bouwvakkers van BNN University, Rofnuts, Gamer01, Thats Live, The Clone, 101Barz Megasessie, de Coen & Sander Soap en Tim TV met BNN’s eigen social media expert Tim Hofman.

BNN licht toe: ‘101.TV denkt in hapklare brokken, bits van maximaal vijf minuten. Er worden vooral veel eigen programma’s uitgezonden zoals The Next MC, Robbie goes to Hollywood en Trickmania. De programma’s van verschillende publieke omroepen zijn in korte vorm terug te zien. Daarnaast zijn er series, evenementen en marathons van Feuten en Van God Los. In samenwerking met filmfestivals als het NFF en het Go Short Festival biedt 101.TV een podium voor jonge filmmakers en korte films.’

101.TV heeft daarnaast zijn eigen opleidingstraject: BNN University. Hier worden ieder half jaar zes jonge talenten opgeleid tot allround televisiemaker. ‘Hun speelveld is nu flink uitgebreid en hun ideeën worden elke zaterdag liefdevol door de strot geduwd van de kijkers van Nederland 3‘, aldus BNN.

Het Beste van 101.TV is vanaf zaterdag 6 oktober te zien om 01.45 uur op Nederland 3.

Bron: BNN

Bericht delen