YPCA komt met drie nieuwe radiostations
dinsdag 16 januari 2018

YPCA komt met drie nieuwe radiostations

YPCA De Radiofabriek werkt aan drie nieuwe radiostations die nog dit jaar de lucht in gaan. YPCA is onder meer eigenaar van de internetradiostations Traffic Radio, ALLsportsradio en New Business Radio en wil de komende tijd met een nieuwe lifestylezender, een jongerenstation en een zender voor kinderen haar voorsprong in internetradioland verder uitbreiden. 

Met deze nieuwe radioformats speelt YPCA in op de verdergaande versnippering van het medialandschap. Lars Schotanus, directeur YPCA: “Toen wij eind 2008 met ons eerste internetradiostation Traffic Radio begonnen, was onze filosofie dat FM eindig zou zijn en dat internetradio dé standaard zou worden. Dat hoeven we inmiddels niet meer uit te leggen! Iedereen is overal en altijd online en onze kinderen kennen FM niet eens meer. Met de kennis, ervaring en voorsprong die wij destijds hebben opgebouwd, hebben we de afgelopen jaren ook onze sportzender ALLsportsradio en zakenzender New Business Radio versneld kunnen uitrollen. Voor ons is de tijd nu rijp om door te pakken!”

Met de zenders voor kinderen en jongeren speelt het bedrijf in op de dalende ‘traditionele’ luistertijd bij jongeren en de zoektocht van adverteerders om de jongerendoelgroep (straks nog) te bereiken. 

Bron: YPCA/BM

Bericht delen