Wouter van der Goes maakt radioprogramma vanuit Paleis Noordeinde
maandag 9 april 2018

Wouter van der Goes maakt radioprogramma vanuit Paleis Noordeinde

Op woensdag 11 april neemt KRO-NCRV-dj Wouter van der Goes zijn luisteraars twee uur lang mee in de wereld van Paleis Noordeinde, het werkpaleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.

Voor NPO Radio 2 mag hij in Wout2Day tussen 18.00 en 20.00 uur een twee uur durend live programma maken vanaf deze bijzondere locatie.

Wouter van der Goes: “Onze Koning en Koningin zijn nu vijf jaar in functie. Maar wat doen ze? Wie helpt hen daarbij? Wat voor effecten heeft dat? Maar ik hoop ook antwoorden te vinden op vragen als ‘wie poetst het zilver bij een belangrijk diner?’ en ‘welke bloemen worden neergezet?’. Ik mocht eerder al uitzenden vanuit een gevangenis, de Tweede Kamer en vanuit Mali. Dat ik daar nu Paleis Noordeinde aan mag toevoegen, is een droom die uitkomt. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar het professionele leven van onze Koning en Koningin.”

Het is voor het eerst dat er een volledig radioprogramma wordt gemaakt vanuit Paleis Noordeinde. Wouter van der Goes presenteert zijn programma vanuit de puttikamer van het paleis.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen