Winnaars 3FM Awards bekend
dinsdag 16 januari 2018

Winnaars 3FM Awards bekend

Maandagavond werden in een stampvolle Ronda in TivoliVredenburg in Utrecht de 3FM Awards uitgereikt. Kensington heeft twee 3FM Awards gewonnen: die voor Beste Live-act en een voor hun album Control.

De Award voor Beste Groep ging naar de Rotterdamse rappers van Broederliefde. Zij lieten daarmee Kensington, Chef’Special en De Staat achter zich.

Vorige week ontving Chef’Special De Schaal van Rigter voor hun hit Amigo. Dat nummer werd afgelopen jaar namelijk het meest gedraaid op 3FM. Maandagavond voegden ze daar een 3FM Award voor Beste Nummer aan toe. 

Martin Garrix versloeg Linde Schöne, Ronnie Flex en Lucas Hamming en ging er vandoor met de 3FM Award voor Beste Solo-act. Garrix kon zelf helaas niet aanwezig zijn, maar bedankte het publiek via een videoboodschap.

De videoclip bij Boefs single Habiba werd al meer dan 13 miljoen keer bekeken en won dus zeer verdiend de 3FM Award voor Beste Video (zie video hieronder). 

De 3FM Award voor Beste Social is een nieuwe categorie en dat betekent dat Jett Rebel zich de allereerste winnaar mag noemen. 

Niet CUT_, Call It Off of De Likt won de 3FM Talent Award maar Jonna Fraser. 

Ruim 4000 muziekliefhebbers bezochten maandag het uitverkochte 3FM Awards Festival. Op NPO 101, NPO 3FM, Instagram, Snapchat en de liveblog op 3fm.nl deed NPO 3FM vanaf 16.00 uur verslag vanuit TivoliVredenburg.

Bron: NPO 3FM/BM

Bericht delen