Wietze de Jager krijgt dagelijks programma
maandag 17 augustus 2020

Wietze de Jager krijgt dagelijks programma

Wietze de Jager heeft voor drie jaar bijgetekend bij Radio 538. Vanaf 24 augustus verhuist de dj van het weekend naar de werkdagen van 538 voor een dagelijks lunchprogramma tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Daarnaast blijft hij samen met sidekicks Chris Bergström en Klaas van der Eerden de vrijdagavondshow Weekend Wietze presenteren.

538-dj Wietze de Jager: “Als jongetje uit het oosten van het land had ik nooit verwacht dat ik een dagelijks programma zou krijgen bij het grootste radiomerk van Nederland. Op dit soort momenten realiseer ik mij hoe bevoorrecht ik ben. Ook wel lekker om buiten de vrijdagavond ook een keer een programma te maken zonder Klaas.”

Menno de Boer, Radio Director Radio 538: “Wietze geeft je net altijd ietsje meer, barst van de ideeën en is die positieve collega die je niet wilt missen. Hij ademt 538 en is dé aanvulling op de nieuwe 538-werkdag.”

De Jager presenteert sinds 2018 Weekend Wietze op vrijdagavond, maakte twee shows in het weekend en is de vaste vervanger van Frank Dane. De radiomaker werd bekend met de ochtendshow Mattie & Wietze, die hij in het verleden samen met Mattie Valk maakte voor Qmusic.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen