dinsdag 16 januari 2018

Wesselink volgt Lodiers op in De Overnachting

Het BNN-programma De Overnachting op Radio 1 krijgt na vier jaar een nieuwe presentator. Filemon Wesselink neemt het presentatiestokje over van Patrick Lodiers. Lodiers maakt de overstap naar KRO-NCRV, maar neemt “met hartzeer afscheid van De Overnachting.

De wekelijkse bijzondere gesprekken op de hotelkamer ga ik absoluut missen. Een uur lang, in intieme sfeer, politici, kunstenaars, sporters, soms zelfs helden interviewen…leerzamer wordt het niet. Ik hoop dat mijn laatste gast, Tim Knol, een passend afscheidslied zal spelen.”

In De Overnachting komt iedere week een prominente gast logeren in een hotel in Amsterdam. Voor het slapen gaan wordt met de uiteenlopende gasten gepraat over daden, dromen en passies. Lodiers presenteert het programma zaterdag 2 augustus (00.00 uur) voor de laatste keer.

Vanaf 9 augustus is Wesselink samen met een gast wekelijks te horen. Hij heeft er zin in: “Er zijn niet veel kansen om mensen een uur lang te interviewen. Een lang interview is uiteindelijk het mooiste en spannendste om te doen.”

Bron: BNN/Broadcast Magazine

Bericht delen