dinsdag 16 januari 2018

Week van de Nederlandse dj’s op Fresh FM

Van maandag 13 tot en met zondag 19 oktober presenteert Fresh FM voor de achtste maal de Week van de Nederlandse dj’s. Tijdens deze week komt Fresh FM live vanuit Amsterdam waar ook het Amsterdam Dance Event plaatsvindt.

In de week dat de hele danswereld is neergestreken in Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event zet Fresh FM de Nederlandse dj’s nog eens extra in de spotlights. Elke avond zijn er mixsets te horen van tal van populaire Nederlandse dj’s. Er zijn livesets van en interviews met onder meer Afrojack, Dyro, Hardwell, Dirtcaps, Billy the Kit, Koen Groeneveld, La Fuente, Steve Rachmad, Dannic, Bassjackers, Michel de Hey, Jordy Dazz en Sander van Doorn.

In Escape op het Rembrandtplein ontvangt Fresh FM live tal van dj’s, producers en organisatoren die op het Amsterdam Dance Event aanwezig zijn. De luisteraars worden bijgepraat over wat er op de conferentie gebeurt, wat er op dit moment in de danswereld speelt en welke feesten tijdens het Amsterdam Dance Event ‘hot and happening’ zijn.

Fresh FM is een regionaal commercieel radiostation dat uitzendt in Amsterdam (95,7 FM), Den Haag (95,6 FM), Leiden (95,9 FM) en Utrecht (103,4 FM).

Bron: Fresh.fm

Bericht delen